Zuid-Beijerland zoekt de actie op bij The Safety Paintball

Voor paintball actie en plezier komt heel Zuid-Beijerland naar The Safetyzone Paintball. Onze locatie is gevestigd in Hoogvliet en trekt bezoekers uit heel Zuid-Holland en zelfs daarbuiten. Paintball bij The Safetyzone zit boordevol actie, adrenaline en fun voor heel de groep. Iedereen is welkom, jong, oud, klein of groot. Ons personeel zorgt ervoor dat iedereen van de actie kan genieten. Degene die toch echt liever buiten het veld blijven is het zelfs mogelijk om mee te genieten van de actie. Er kan aan de zijkant van het veld door de netting gekeken.

Natuurlijk verloopt alles op en om het veld 100% veilig door ons ervaren personeel. Zij begeleiden al meer dan 10 jaar paintball groepen. Binnen een half uur ben je vanuit Zuid-Beijerland naar onze poort in hoogvliet gereden. Natuurlijk kan er voor de deur gratis geparkeerd worden en wordt je verwelkomt door het personeel. Zij geven vervolgens een duidelijk uitleg en voorzien iedereen van het materiaal. Vervolgens heeft iedereen nog maar één missie: knallen!

Elke paintball kost natuurlijk geld, maar gelukkig zijn de prijzen bij The Safetyzone Paintball lekker scherp. Check onze arrangementen en tarieven via deze link en overleg met de rest van de groep welk pakket geschikt is voor jullie. Wil iedereen wat anders dan kan je uiteraard gewoon gebruik maken van onze standaard tarieven die ook voordelig zijn.

Reserveer snel een sessie en kom paintballen bij The Safetyzone, tot snel!

Paintball Zuid-Beijerland