Vrijgezellenfeest

Bent u opzoek naar een paintball vrijgezellenfeest met je vrienden? Dan hoeft u niet meer verder te kijken. The safetyzone is een perfecte locatie voor een vrijgezellenfeest Wij hebben een paintballveld met meer dan 1000m2.

Mocht je vragen hebben over de arrangementen, tarieven en eventuele mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op. De ervaring van de klant staat bij ons centraal waardoor een top paintball ervaring gegarandeerd is.

De Leukste Ervaring van Rotterdam

Paintballen Met de boys

Paintball vrijgezellenfeest?  Dan ben je bij ons op het juitse adres . Je krijgt een overall en je gaat omkleden, je krijgt je masker die zet stevig op je hoofd, je paintball marker staat op scherp en aan de overkant staan je collega’s. De eerste schoten zijn al gelost op de target range om je aim te vinden, maar het eerst volgende schot gaat iemand raken. Naast je staan je teammaten die net als jij de adrenaline door hun lichaam voelen gaan. Het fluitsignaal klinkt en iedereen stormt over het veld.

Paintballen

De één werkt samen om het veld te veroveren en de ander kruipt als sluipschutter solo van bunker naar bunker. Het maakt niet uit hoe, het gaat enkel om dat ene moment waarop je de tegenstander in je vizier krijgt. Haal de trekker over en zie hoe de paint van jou de tegenstander af spat na een perfect geplaatst schot. Dit is paintball!

Paintball vrijgezellenfeest

paintball vrijgezellenfeest

Paintball the safetyzone staat voor een unieke beleving, compleet verzorgd en een hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

In teamverband de strijd aan tegen je andere collega’s. Samen zullen jullie veel lachen en pijn hebben . Teamgenoten leren elkaar eens wat beter én op een andere manier kennen, Dit is natuurlijk alleen maar beter voor de band die je hebt met je collega.

Wij worden enthousiast van het organiseren van vrijgezellenfeestjes. Het is onze passie. Bekijk gerust onze referenties en lees waar onze klanten blij van worden. Flexibiliteit en maatwerk kan ook geregeld worden!

 

Wij gaan ervoor zorgen dat jullie Paintball vrijgezellenfeest krijgen waar nog lang over gesproken zal worden. Nieuwsgierig? Reserveer dan snel bij paintball the safety

Daarom Safety Zone!!!

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, groepsprijzen, speciale programma’s en vrijgezellenfeestjes kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bel me terug

Meer weten over een activiteit, een offerte aanvragen of een andere coronavraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug..

Coronaproof

Wist je dat dit uitje coronaproof is. We houden 1,5m afstand, we laten een maximum aantal gasten toe op de locatie en we nemen de juiste hygiëne maatregelen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je uitje in coronatijd door te laten gaan, neem een moment om even te genieten, ondanks alle corona maatregelen.

Pakketten

Paintball bedrijfsuitje Prijzen lijst

STARTER PAINTBALL

25

PP

ROOKIE PAINTBALL

30

PP

wat is paintball

ADVANCED PAINTBALL

35

PP

PRO PAINTBALL

42,50

PP

BEAST PAINTBALL

60

PP

UNLIMITED PAINTBALL

70

PP

wat is paintball

FLEX PAINTBALL

Zelf samenstellen

EXTRA
PAINTBALLS

4000
Bezoekers
0
balletjes geschoten
0
bunny runs overleefd