Voorschieten vliegt knallend over het veld van de The Safetyzone Paintball

Voor paintball komt iedereen uit Voorschoten naar The Safetyzone Paintball. Waarom? Onze locatie is dichtbij en goed te bereiken. Daarnaast is het speelveld uitdagend met allerlei obstakels en is paintballen bij ons niet duur. Ons personeel met meer dan 10 jaar ervaring weet precies hoe paintball in elkaar zit en zorgt ervoor dat alles 100% veilig verloopt. Het is onze missie om het voor iedereen plezierig te maken. Dat is met de actie, fun en adrenaline van de activiteit paintball gelukkig niet heel moeilijk. Groot, klein, jong of oud, paintball bij The Safetyzone is voor iedereen geweldig.

Na een duidelijke uitleg over het materiaal en het spel stapt de groep op het prive veld. In andere woorden, het hele veld is op dat moment voor jullie. Na het start signaal dat de begeleider geeft kan er geknald worden. Werk goed samen met je teammaten door elkaar dekking te geven of ren als een kamikaze piloot schietend over het veld. Het doel is om de tegenstander te elimineren en dat kan door middel van allerlei tactieken. Aan het einde van de pot komt iedereen met een glimlach van het veld en sta je te popelen om weer te starten.

Paintball is helaas niet gratis, maar bij The Safetyzone Paintball is het allesbehalve duur. Via deze link kan je al onze tarieven en arrangementen bekijken. Maak gebruik van onze standaard prijzen die lekker scherp zijn of kies als groep voor een voordelig arrangement voor de hele groep. Wat je ook wilt, wij kunnen het vast wel regelen. Maak een reservering via het reserveringsformulier en kom snel vanuit Voorschoten paintballen bij The Safetyzone!

Paintball Voorschoten