Strijen komt voor paintballstrijd naar The Safetyzone Paintball

Alle actiezoekers uit Strijen komen naar The Safety Paintball in Hoogvliet. Daar barst de actie los op ons te gekke paintball veld. Ervaar de adrenaline van het spel met al je vrienden, familie en/of collega’s. Paintball is een unieke activiteit die leuk is voor iedereen. Wij ontvangen groepen bestaande uit vrouwen en mannen, jong of oud, klein of groot. Iedereen kan bij The Safetyzone terecht en komt enthousiast het veld af. Schiet je baas op zijn reet of verover de vlag samen met je vrienden terwijl de paintballs om je oren vliegen.

Wat je ook doet, paintball bij ons op locatie is 100% veilig. Ons personeel heeft meer dan 10 jaar ervaring en zorgt dat alles duidelijk uitgelegd is. Elke speler krijgt een overall, masker en natuurlijk het paintball geweer. Vervolgens worden de teams verdeeld en kan de actie beginnen.

Kan je niet wachten om bij ons te komen paintballen? Reserveer dan een paintball sessie door ons reserveringsformulier in te vullen. Mocht je eerst onze prijzen willen weten bezoek dan de tarieven & arrangementen pagina. Daar zul je zien dat paintball bij ons zeer scherp geprijsd is. Genoeg reden om vanuit Strijen naar Hoogvliet te komen voor een potje paintball boordevol actie en fun!

Paintball Strijen