paintball Spijkenisse natuurlijk bij de safety zone

Paintball Spijkenisse

The Safetyzone Paintball is een spectaculair paintball veld gelegen in Hoogvliet Rotterdam, vlak bij Spijkenisse. Beleef de actie, spanning en plezier van paintball voor een zeer scherpe prijs. Naast het leuke speelveld is de begeleiding op het veld professioneel en aardig. De ervaring van de bezoeker staat bij ons centraal. Vandaar dat een groep het veld ook niet deelt met andere groepen. Bij The Safetyzone speelt u met uw eigen groep op een privé veld gereserveerd voor jullie.

Er kan gekozen worden uit diverse arrangementen, maar dat is niet verplicht. Bekijk de opties en reserveer een dagje paintball bij The Safetyzone Paintball, het leukste veld in de regio van Spijkenisse.

wat is paintball

Daarom Safety Zone!!!

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, groepsprijzen, speciale programma’s en vrijgezellenfeestjes kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bel me terug

Meer weten over een activiteit, een offerte aanvragen of een andere coronavraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul je naam en telefoonnummer in en wij bellen je zo snel mogelijk terug..

Coronaproof

Wist je dat dit uitje coronaproof is. We houden 1,5m afstand, we laten een maximum aantal gasten toe op de locatie en we nemen de juiste hygiëne maatregelen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je uitje in coronatijd door te laten gaan, neem een moment om even te genieten, ondanks alle corona maatregelen.