Paintball Rotterdam

Paintballen in Rotterdam kan bij The Safety Zone. Samen met je vrienden, familie of collega’s het veld in en ga de strijd met elkaar aan. Een onvergetelijk paintballgevecht waarbij je moet zoeken naar de beste schuilplaats, tactieken moet bedenken en je schiettechniek kunt testen. Beleef het allemaal tijdens paintball in Rotterdam!

Paintball Rotterdam

Wil jij paintballen in Rotterdam? Dan is The SafetyZone Paintball Rotterdam de beste locatie. Geniet van een prachtig buitenveld gelegen aan de rand van Rotterdam. Het paintball veld is makkelijk te bereiken en er kan gratis geparkeerd worden op een ruime parkeerplaats.

Daarnaast hoef je het veld niet te delen met onbekende. Bij The SafetyZone speel je op een prive veld gelegen aan de rand van Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat geen andere groep meespeelt met jou en je vrienden, collega’s en/of familie. Daarnaast zijn de prijzen zeer scherp waardoor groepen met een kleinere budget ook kunnen komen paintballen. Bekijk onze arrangementen en tarieven of klik hier rechts op de reserveer nu afbeelding om direct te boeken.

STARTER PAINTBALL

25PP
200 paintballs
Complete uitrusting
Tijdslimiet 2:30
Prive veld
Gratis bunny pak

ROOKIE PAINTBALL

30PP
300 paintballs
Complete uitrusting
Tijdslimiet 2:30
Prive veld
Gratis bunny pak

ADVANCED PAINTBALL

35PP
400 paintballs
Complete uitrusting
Tijdslimiet 2:30
Prive veld
Gratis bunny pak

PRO PAINTBALL

42,50PP
550 paintballs
Complete uitrusting
Tijdslimiet 2:30
Prive veld
Gratis bunny pak

GOD MODE

59,99PP
600 paintballs
Complete uitrusting
Tijdslimiet 2:30
Prive veld
Gratis bunny pak

UNLIMITED PAINTBALL

69,99PP
Unlimited paintballs
Complete uitrusting
Tijdslimiet 2:00
Prive veld
Gratis bunny pak

FLEX PAINTBALL

Het ultieme bedrijfsuitje.
Vrijgezellenfeestje
BBQ arrangementen
Paintballen op eigen terrein
Paintballen en Mountainbiken
Paintballen voor kinderen

EXTRA PAINTBALLS

100 stuks – €10,00
200 stuks – €17,50
300 stuks – €25,00
500 stuks – €45,00
1000 stuks – €80,00
2000 stuks – €150,00

Daarom Safety Zone!!!

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, groepsprijzen, speciale programma’s en vrijgezellenfeestjes kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bel me terug

Meer weten over een activiteit, een offerte aanvragen of een andere coronavraag stellen? Laat ons u dan terug bellen. Vul uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo snel mogelijk terug..

Coronaproof

Wist je dat dit uitje coronaproof is. We houden 1,5m afstand, we laten een maximum aantal gasten toe op de locatie en we nemen de juiste hygiëne maatregelen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je uitje in coronatijd door te laten gaan, neem een moment om even te genieten, ondanks alle corona maatregelen.

Ga de paintball strijd aan!

Op deze outdoordoorlocatie in Paintball Rotterdam kun je naar hartenlust paintballen met je vrienden, familie en collega’s. De vetste obstakels staan in het veld en door de verduisterende sfeer wordt het spel alleen maar spannender. Gave games om te spelen met je maten, maar ook ieder voor zich. Na een uitleg over de wapens, munitie en de spellen ga je het veld in. Ga de paintball strijd aan en laat je even helemaal gaan!

Paintball in teams

Welke technieken en afspraken maak jij met je team? Bepaal een aanvalsstrategie en ga de strijd aan in het veld. Probeer het andere team te verslaan door zelf de kogels te ontwijken. Valsspelen is niet mogelijk want de spelbegeleider kijkt mee en ziet ook toe op de veiligheid. Een stoer potje paintball in 2 of meer team is gegarandeerd fun en veilig! Gebruik jij de paintballkogels op het juiste moment en lukt het om hiermee de tegenstander te verslaan? Ga ervoor!

Paintball Rotterdam

Een sfeervolle locatie aan de rand van het stadscentrum. Een grote paintballarena waar genoeg ruimte is om te verstoppen én aan te vallen. Na het spelen in de arena is er ook voldoende ruimte in de horeca waar je nog even na kunt praten met je teamgenoten. De tafels en stoelen staan in een gezellige opstelling. Buiten is voldoende gratis parkeerplek midden voor de deur, zo hoef je niet ver te lopen naar je uitje. Onze enthousiaste begeleider staat je op te wachten en neemt je graag mee voor een unieke dag paintballen in Rotterdam!