Paintball bij The Safety Zone

Welkom op de paintballveld van The Safety Zone, Rotterdam Vlaardingen. Het leukste paintball veld van Rotterdam en omstreken

Over Ons

the safety zone paintball

OVER THE SAFETY ZONE. 

Als je helemaal gek bent op paintball, dan ben je vanzelfsprekend ook gek op The Safety Zone. Sinds 1981 biedt The Safety Zone de uitzonderlijke paintballervaringen aan voor betaalbare prijzen voor jong en oud. The Safety Zone staat in voor een uniek dagje paintballen. Een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of gewoon een leuke chilldag. Bij The Safety Zone kan het allemaal.

ONTDEK ONZE PAINTBALLVELD VAN WERELDKLASSE 

Wij bieden jou een paintballveld van wereldklasse in Vlaardingen. Ons paintballveld biedt thema specifieke spelzones met een ouderwetse militaire setting, state-of-the-art basiskampfaciliteiten en de beste paintballuitrusting die je kunt wensen. Ervaar nu de spanning.

WIL JE NU RESERVEREN OF HEB JE MEER INFORMATIE NODIG? 

Je kunt ons telefonisch makkelijk bereiken via 
+31 (0)6 40 70 18 17 en een van onze vriendelijke Marshalls helpen je graag verder met jouw aanvraag. Je kunt ook naar de paintball-reserveringspagina gaan of een terugbelverzoek aanvragen. 

WIL JE NU RESERVEREN OF HEB JE MEER INFORMATIE NODIG? 

Je kunt ons telefonisch makkelijk bereiken via
+31 (0)6 40 70 18 17
 en een van onze vriendelijke Marshalls helpen je graag verder met jouw aanvraag. Je kunt ook naar de paintball-reserveringspagina gaan of een terugbelverzoek aanvragen. 

wat is paintball

Paintball Activiteit Professionele begeleiding

paintball activiteiten

Goedkoop paintball met diverse arrangementen

paintball prijzen

Uniek speelveld met gratis parkeren

paintball speelveld

Daarom Safety Zone

Vraag je offerte aan!

Voor specifieke wensen, groepsprijzen, speciale programma’s en vrijgezellenfeestjes kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Bel of app naar +31 (0)6 40 70 18 17 via onderstaande link.

 

Coronaproof

Wist je dat dit uitje coronaproof is. We houden 1,5m afstand, we laten een maximum aantal gasten toe op de locatie en we nemen de juiste hygiëne maatregelen. Het is nog nooit zo belangrijk geweest om je uitje in coronatijd door te laten gaan, neem een moment om even te genieten, ondanks alle corona maatregelen.

 

4000
Bezoekers
0
balletjes geschoten
0
bunny runs overleefd