Voor paintball komt heel Numansdorp naar The Safetyzone

Numansdorp heeft geen eigen paintball veld, maar is The Safetyzone Paintball lekker dichtbij gelegen. Trommel al je vrienden, familie en/of collega’s op voor een geweldige paintball ervaring bij ons op het slagveld. The Safetyzone Paintball biedt al meer dan 10 jaar lang paintball aan en heeft al voor duizenden groepen een succesvolle en plezierige activiteit georganiseerd. Niet alleen heeft ons personeel onwijs veel ervaring, ook het speelveld is hartstikke uitdagend en de prijzen zijn zeer voordelig.

Bij The Safetyzone kan je de auto gratis voor de deur parkeren op een ruime parkeerplaats. Vervolgens wordt je welkom geheten en zal de begeleiding een uitgebreide uitleg geven over het materiaal, de veiligheid en het spel. Eenmaal voorzien van de overall, het masker en een echt paintball geweer stap je met je groep een een prive veld waar geen andere groepen tegelijkertijd op spelen. Het hele speelveld is dus voor jullie gereserveerd. De groep wordt in tweeën gesplitst en na het startsignaal barst de actie los. Werk samen met je team om de tegenstander tactisch te verslaan of storm als rambo’s schietend over het veld. Paintball is hartstikke gaaf, zit boordevol actie en is 100% veilig bij The Safetyzone Paintball.

Natuurlijk heb je aan het einde van de dag geen zin in een torenhoge rekening. Gelukkig is paintball bij The Safetyzone hartstikke voordelig. Onze standaard tarieven zijn scherp en we hebben tevens speciale samengestelde arrangementen die het nog goedkoper maken. Uiteraard kunnen er ter plekken altijd extra paintballs bijgekocht worden om nog even lekker door te knallen. Klik op deze link om al onze tarieven en arrangementen te bekijken.

Al enthousiast om vanuit Numansdorp naar The Safetyzone te komen voor waanzinnige paintball actie? Reserveer dan een paintball sessie door ons reserveringsformulier in te vullen. Tot snel!

Paintball Numansdorp