Morgenstond stormt over het slagveld van The Safetyzone Paintball

Voor paintball in de buurt van Morgenstond moet je bij The Safetyzone Paintball zijn. Binnen no-time sta je bij ons voor de poort en stomen wij je klaar voor de gaafste paintball actie. Parkeren kan overigens voor de deur en is geheel gratis. Eenmaal binnen de poorten zal ons personeel met ruim 10 jaar ervaring ervoor zorgen dat alles duidelijk is.

Iedereen wordt voorzien van een overall, masker en natuurlijk een paintball geweer. Daarmee stap jij en al je vrienden, familie en/of collega’s uit Morgenstond het veld op. De groep wordt in tweeën verdeeld en na het startsignaal stormen beide teams schietend over het veld. Neem dekking achter bunkers, schotten, begroeiing of creëer een hinderlaag door je verdekt op te stellen in de huisjes en het loopgraaf. Er zijn allerlei tactieken mogelijk dus hou je niet in. Paintball is vooral heel leuk en het maakt niet uit of je nou jong, oud, groot of klein bent. Het is onze missie om iedereen met een glimlach op zijn gezicht van het veld te laten komen.

Paintball is geen goedkope activiteit, maar bij The Safetyzone Paintball is het in ieder geval niet te duur! Bekijk onze scherpe tarieven en groeps arrangementen via deze link. Eenmaal een keuze kunnen maken uit de optie en een gewenste datum kunnen vinden, boek dan een paintball sessie via ons reserveringsformulier.

Paintball Morgenstond