Heel Meeuwenplaat komt natuurlijk paintballen bij The Safetyzone Paintball

Waarom komt iedereen uit Meeuwenplaat voor paintball naar The Safetyzone Paintball? Nou ons te gekke paintball veld ligt op loopafstand van de wijk Meeuwenplaat in Hoogvliet. Je zou gek zijn om ver te reizen naar een ander veld als er een geweldige locatie super dichtbij is. Verder trekt onze locatie bezoekers uit heel de provincie en zelfs daarbuiten. Die komen graag bij ons paintballen vanwege het uitdagende speelveld, ons enthousiaste personeel en de scherpe prijzen.

Het slagveld van The Safetyzone zorgt ervoor dat elk potje anders is. Het hele veld staat vol met huisjes, schotten, bunkers, zelfs een kerkhof en een loopgraaf. Er zijn talloze routes die je kunt nemen en duizenden verschillenden manieren om de tegenstander af te schieten. Werk tactisch samen met je team of speel als rambo en storm knallend het veld over. Bij The Safetyzone beleef je paintball zoals het hoort en 100% veilig. Het personeel dat het spel begeleid legt alles duidelijk uit. Zij hebben ruim 10 jaar ervaring binnen paintball en zorgen dat iedereen met een glimlach van het veld komt.

Via deze link kan je al onze arrangementen en tarieven bekijken. Paintball bij The Safetyzone is zeer scherp geprijsd. Kom daarom bij ons de actie, adrenaline en fun van het spel bij ons ervaren. Verzamel al je vrienden, familie en/of collega’s en reserveer een paintball sessie.

Paintball Meeuwenplaat