Voor knallende actie in de buurt van de Maasvlakte kom je naar The Safetyzone Paintball

Paintball in de Maasvlakte, dat is een hele uitdaging, gelukkig is er The Safetyzone Paintball. Ons speelveld biedt veel actie en ligt lekker dichtbij. Paintball bij The Safetyzone is leuk als bedrijfsuitje, verjaardag, vrijgezellenfeest of gewoon omdat het kan. Geniet van de spanning, adrenaline en fun die je beleeft tijdens het spel. Na elke game gaan de oorlogsverhalen in de rondte en sta je te lachen met je vrienden, familie en/of collega’s. Voorafgaan aan de activiteit wordt er een duidelijk uitleg gegeven over het spel en het paintball materiaal. Ons personeel heeft al meer dan 10 jaar paintball ervaring en weet dus precies hoe alles in elkaar steekt. Zij zorgen ervoor dat alles veilig verloopt en dat iedereen het naar zijn zin heeft. Jong, oud, klein of groot, bij The Safetyzone Paintball beleeft de hele groep de paintball dag van zijn leven!

Wil je graag een paintball sessie boeken, maar nog eerst even de prijzen bekijken? Dat kan via de ze link. Daar vind je al onze speciale arrangementen & scherpe tarieven. Paintball bij The Safetyzone hoeft helemaal niet duur te zijn. Maak het zo gek als jij en je groep willen of kom knallen op budget.

Boek nu je paintball sessie via ons reserveringsformulier en kom binnenkort knallen op ons slagveld in de buurt van de Maasvlakte!

Paintball Maasvlakte