The Safetyzone Paintball is de ultieme paintball locatie voor Leidschendam

Voor paintball in de buurt van Leidschendam komt iedereen naar The Safetyzone. Onze locatie ligt niet ver van Leidschendam af, is makkelijk te bereiken en paintball op onze locatie is spectaculair en leuk voor heel de groep. Paintball zit boordevol actie, adrenaline en fun. Ons ervaren personeel begeleid al ruim 10 jaar paintball groepen op ons uitdagende speelveld. Het is onze missie om iedereen de paintball dag van hun leven te laten beleven. Voorafgaand aan de actie wordt alles omtrent paintball, het spel en het materiaal dat gebruikt gaat worden uitgelegd. Veiligheid is heel belangrijk bij paintball en daarom letten wij daar extra goed op.

Als de iedereen eenmaal voorzien is van het materiaal en de teams verdeeld zijn gaat de actie van start. Op het veld zullen twee teams tegen elkaar strijden. Er worden verschillende potjes gespeeld dus als je een keer geëlimineerd bent kan je de volgende game gewoon weer meedoen. Overigens hoef je je bij ons geen zorgen te maken over andere groepen waar je het veld mee moet delen. Bij The Safetyzone Paintball maak je gebruik van een prive veld dat enkel en alleen voor jullie groep beschikbaar is. Paintball is overigens hartstikke leuk en spannend voor iedereen. Het maakt niet uit hoe groot, klein, oud of jong je bent. Iedereen komt met een grote glimlach en oorlogsverhalen van het veld af.

Paintballen bij The Safetyzone is ook nog eens super voordelig. Vroeger kosten een potje knallen al gauw meer dan €100,00, maar bij ons kan je terecht met elk budget. Bekijk via deze link onze scherpe tarieven en speciaal samengestelde arrangementen. Zin om binnenkort te paintballen? Vul dan ons reserveringsformulier in en boek zo snel mogelijk een te gekke paintball sessie op ons paintball veld.

Paintball Leidschendam