The Safetyzone Paintball is de ultieme paintball locatie voor iedereen uit Hillegersberg

In Hillegersberg is helaas geen paintball veld te vinden, vandaar dat alle inwoners naar The Safetyzone Paintball komen. Ons uitdagende speelveld ligt in Hoogvliet onderaan Rotterdam en is makkelijk te bereiken. Bovendien kan er voor de deur gratis geparkeerd worden.

Paintball bij ons op locatie zit boordevol actie, adrenaline en is vooral heel leuk voor iedereen. Jong, oud, groot, klein, man of vrouw. Het is onze missie om elke deelnemer met een glimlach van het veld te laten komen. The Safetyzone Paintball verzorgd al ruim 10 jaar lang paintball als activiteit. Ons personeel heeft daardoor onwijs veel ervaring en kennis waardoor we de deelnemers een optimale beleving kunnen bezorgen. Wij zorgen voor het geschikte materiaal, de veiligheid en een slagveld waar jij en je vrienden, familie en/of collega’s tegen elkaar kunnen strijden. Storm knallend over het veld of werk tactisch samen met je team, paintball kan op talloze manieren gespeeld worden.

Naast ons te gekke en uitdagende speeldveld, het ervaren personeel en een makkelijk te bereiken locatie zijn ook onze prijzen ontzettend interessant. Bekijk onze scherpe tarieven en speciaal samengestelde arrangementen via deze link. Een paintball sessie op ons veld reserveren? Vul via deze link ons reserveringsformulier in en wij gaan het regelen. Tot snel!

Paintball Hillegersberg