Heenvliet komt The Safetyzone Paintball voor de gaafste actie en fun

Heenvliet heeft helaas geen eigen paintball veld, maar gelukkig is The Safetyzone Paintball vlakbij. Ons veld ligt in Hoogvliet op nog geen kwartier rijden van Heenvliet. Binnen no-time sta je bij ons voor de poort waar je overigens gratis kunt parkeren.

Eenmaal op locatie wordt je begroet door ons vriendelijke personeel dat ruim 10 jaar ervaring heeft. Zij zorgen ervoor dat iedereen de tijd van zijn leven beleeft en dat alles 100% veilig verloopt. Paintball is onwijs gaaf voor jong en oud, maar de juiste begeleiding is cruciaal voor de veiligheid. Na een duidelijke uitleg en verdeling van de teams stap je met je groep het veld op. De speeltijd hoef je overigens niet te delen met andere mensen of teams. Het hele veld wordt voor jullie groep gereserveerd zodat er geen onbekende meespelen. Na het startsignaal kan je ervoor kiezen om naar voren te stormen, tactisch van bunker naar bunker te bewegen of de tegenstander in een hinderlaag te laten lopen. Werk samen als een team of ga solo en knal iedereen van het veld.

Ten slotte zijn de kosten natuurlijk ook belangrijk. Paintball staat bekend als dure activiteit, maar gelukkig valt dat bij The Safetyzone wel mee. Bekijk onze arrangementen en tarieven via deze link en zie hoe voordelig paintball bij ons wel niet is. Verklaar vervolgens de paintball oorlog aan al je vrienden, familie en/of collega’s en kom het bij ons op het veld uitvechten.

Tot snel!

Paintball Heenvliet