De gaafste paintball actie in de buurt van De Lier

De Lier heeft een geweldige paintball winkel, maar voor de echte paintball actie moet je naar The Safetyzone Paintball. Gelukkig is dat lekker dichtbij en ben je er zo. Parkeren kan gratis voor de deur en de locatie is uitstekend te bereiken via de auto of openbaar vervoer. Paintballen bij The Safetyzone zit boordevol actie en plezier voor iedereen. Jong, oud, groot of klein, iedereen is welkom bij ons op het veld. Uiteraard is de activiteit 100% veilig mede door de professionele begeleiding voor, tijdens en na het spel. Paintball wordt al ruim 10 jaar bij ons als activiteit aangeboden en dat is te merken!

Naast de uitstekende begeleiding is ook het speelveld geweldig. Er zijn talloze verschillende obstakels zoals huisjes, een klein kerkhof, begroeiing en zelfs een loopgraaf waar men dekking in kan nemen. Speel tactisch samen of storm schietend over het veld. Alles is mogelijk zolang het maar veilig blijft.

De prijs van een potje paintball bij The Safetyzone is ook nog eens verrassend goedkoop. Onze prijzen zijn scherp en er zijn zelfs speciale arrangementen samengesteld om paintball nog voordeliger te maken. Bekijk via deze link onze arrangementen en tarieven pagina. Verzamel vervolgens al je vrienden, familie en collega’s uit De Lier en kom knallen bij The Safetyzone Paintball.

Tot snel!

Paintball De Lier